Vážení přátelé,

letošní Adventní setkání , v pořadí už XI. , se uskuteční v sobotu 17. prosince v kostele sv. Michaela na Andělské Hoře. Začátek koncertu je ve 14.30 .

Vystoupí paní Jana Rychterová & Two Voices . http:// www.janarychterova.cz

Srdečně Vás zveme i na přátelské setkání před koncertem.

Richka

Aktualizováno (Čtvrtek, 01 Prosinec 2016 22:31)

 

Jestliže je září ,tak musíme být na Šumavě. A taky jsme tam  byli. Sobota 3.září. Vystupujeme na Modravě do krásného, svěžího dopoledne. Sluníčko nám svítí, nálada je perfektní. A aby nebyla. Cestou  v autobuse nám pan Václav pověděl mnoho zajímavostí o místech, která navštívíme. Čekál nás nenáročný a pohodový výšlap na  Tříjezerní slať, Rokytu a zpět na Modravu. Ještě pár veselých kalíšků a jdeme !   Vše proběhlo podle plánu , společné foto se také zdařilo. Domů jsme dorazili už za hluboké tmy. Už se zase těšíme na příští "Šumavu" .

Richka

 

Sláva, nazdar výletu…..nezmokli jsme… a bylo to prima !

Tímto si dovoluji poděkovat všem zúčastněným, panu Schmidtovi, který je majitelem firmy LIGNETA za opětovné poskytnutí autobusu (pan řidič byl šikovný a ochotný).

Mgr. Václavu Svobodovi, "rodáku šumavskému", za bezvadnou trasu a odborný komentář.

 

Ať žije "Šumava 2017"!

 

Zdraví Pepa

 

Aktualizováno (Pondělí, 05 Září 2016 21:58)

 

Dobrý den vážení přátelé,
dovoluji si poděkovat skupině "Roháči z Lokte" za hudební vystoupení, pod názvem "Šeptání do tmy".
Dále děkuji zvukaři Tomáši Zíkovi za velkou obětavost.

Srdečně zdraví Josef Pelant

 

Dobrý den vážení přátelé,

ještě přikládám  zprávu od Ríši" Roháče".

Pepa

 

 

Ahoj Pepo.

Včera jsme byli celý den na cestě a mezi ježděním jsme odehráli tři vystoupení. Domů jsme přijeli ubití dnes po půlnoci.

Děkuji za fotky, došly J. Především chci ale za nás všechny poděkovat za krásný páteční večer, který jsi pro nás připravil. Setkání s dobrými lidmi, srdečná atmosféra, božská mana, to pro nikoho z nás není všední náplní běžících dní. Takové večery jsou obohacující pro každého, kdo se zúčastnil a my si vážíme toho, že můžeme být při tom.

Pepo, úvodní film byl dech beroucí. Úžasné, dokonale sladěné s hudbou. Ten pohled z výšky donutí člověka popřemýšlet o hodnotách. Lidská zloba, neschopnost dorozumění se, i ta nejhroznější válka – jsou vedle věků a majestátu přírody úplnou nicotinou. Bohužel, krutou a způsobenou samotným lidstvem.

Je dobře si spoustu věcí uvědomit. V pokoře, v úctě k historii zemského bytí a určitě nejvíce v úctě člověka k člověku. Tady by asi mělo začínat úplně všechno. Podívej, k čemu jsi mě vyprovokoval. Měj se fajn, pozdravení Tvé paní Jiřince a všem dobrým lidem na kopec.

Ríša.

=

Aktualizováno (Neděle, 28 Srpen 2016 21:35)

 

Po delší, řekněme prázdninové pauzičce, která byla z části způsobena technickými zmatky a z části již zmíněnými prázdninami se opět budete setkávat s informacemi o dění ve sdružení Andělská Hora z.s.

Richka

Aktualizováno (Neděle, 28 Srpen 2016 21:19)

 

   Rotary club Karlovy Vary uspořádal  na počest 700. výročí  narození císaře Karla IV v šest hodin 14. května , v den a hodinu jeho  narození, happening.  Všichni,  kdož se v tak časnou hodinu shromáždili před budovou Lázní I. ale nelitovali. U sochy Karla IV. si vyslechli zajímavou přednášku o hystorii sochy a o jejím tvůrci z úst mgr. Boženy Vachutové.  Následné položení věnců   provedli zástupci města, Rotary clubu i OS. A Hora . Poté se celá skupina vydala na  promenádu po dalších místech lázeňského města, kde se nacházejí  artefakty, připomínající císaře. První zastavení bylo u GH Pupp, následovala Tržní kolonáda, Mlýnský pramen, kolonádní orchestřiště ,vojenský lázeňský ústav . U městské knihovny mgr. Milan Augustin pohovořil o pískovcové soše na jejím průčelí. Jako vítané zpestření byly  i fanfáry  na lesní roh. Zakončení bylo v sadech Jenna de Carro v sloupu se sochou Karla IV. Pak následovala opožděná snídaně. Celou atmosféru umocňovalo svěží i když chladné ráno s vycházejícím sluníčkem.                                                    Velmi povedené! Děkujeme.

Richka

Aktualizováno (Středa, 18 Květen 2016 21:48)

 
More Articles...
Přihlášení